Bildlöst inlägg.

Varit total deppig. Tro mig, ni har inte missat någonting. Jag är på bättre humör nu iaf. Ska ta och ladda kameran inför imorgon, sen ska jag lägga mig ^^ Skönt att äntligen få sova, även om jag sov till tolv idag.

Skön video av en skön tjej


Ska inte skylla att jag inte bloggar på det fina vädret. Men jag skyller på att jag älskar min teve. Heh. Slänger in en video på en as skön tjej. Ni hittar henne på http://keyyo.blogg.se/

S U M M E R

Från midsommar, tagen av Helen. Redigerad (och avklippt) lite random ^^

Sitter och planerar inför fredag med Karru. Det går inte så bra, hahah ^^ Vi är uppenbarligen lite lost när det gäller att hitta. Har frågat Lou om lite (Läs: MYCKET) hjälp också, så det ska nog gå bra :)

Sen har jag druckit cola och ätit både ostbågar och jordgubbar. Men vafan, det är ju sommarlov!

Ut och bada :)

Tänkte ut och bada nu lite snabbt. Måste håva först bara. Sen sätter jag mig väl inne igen och tittar på Gossip Girl, hahaa ^^ Fint sommarlov man har. Nej men seriöst, jag älskar mitt sommarlov. Längtar till fredag.

I'm an alien.

Creds till Karru som hjälpte mig lite med texten. Taack.
Helen är den awesomea fotografen.
TheCowLover är alltså jag på weheartit om ni inte visste det. För det gjorde ni ju inte ^^

(Här kan ni hearta den på weheartit.)

Tack för en underbar dag Lou.

Omotiverad (Och väldigt suddig) bild från Grekland.

Haft en awesome dag idag ^^ Mötte först upp Lou på bussen, där det var dö varmt. Sen gick vi in på Myrorna (!), första gången för mig. Riktigt rolig att kolla på allting faktiskt, men vi hittade ingenting så det var ju lite synd. Sen gick vi vidare in i centrum och kollade Panduro, Akademibokhandeln och mataffären. Tack för en underbar dag Lou, det var seriöst as kul :D

Såg några pärlor eller vad man ska kalla det på Panduro, funderar på att dra dit någon annan gång och köpa. Kan inte sluta tänka på hur snyggt det skulle bli som halsband. Gaah.

Träffa Lou idag :)

Ska sätta på lite musik och göra mig i ordning nu, och sen möta Lou på bussen. Uppdaterar senare ^^

FML

Mina axlar flagnar sönder, ser därför ut som en jävla alien. Jävla skit.

Jag är smartare än en femteklassare.

Är du? Prova här. (Fast egentligen failade jag typ tre miljarder gånger innan jag klarade det så, heh)

Back from Greece.

Gillar den här bilden, synd bara att handduken hänger där. Vem faan hängde den där? xD

Nu är jag tillbaka på riktigt. Har ju inte uppdaterat på ett tag. Men först var det mycket stress och stuff inför skolavslutningen och sen efter skolavslutningen var det mycket stress och stuff inför resan till Grekland. MOHAHAHA, jag nämnde inte att jag skulle till Grekland. Kom hem igår, vilade, firade misdommar, kom hem och sov sen till kvart över två. Hahaha ^^

Karru took my words. I love you.


Fjortonde juni

Jag just nu, redigerad. Såg hemsk ut innan, hahah ^^ (And it still does)

Första dagen på sommarlovet skriker dålig update. Fast jag har egentligen inte gjort någonting idag, shoppat liiite bara. Fast jag skulle egentligen kalla det handlat. Köpte 4 pocket och ett par solglasögon. Men jag är faktiskt lite osäker över solglasögonen. Vi får se.

Imorgon tänkte jag kanske dra ut och fota lite. Vi får se. Hade nämligen tänkt fota en del i sommar ^^

SOMMARLOV!

Klänning: Chicy.se. Svart kjol (Klänningen var så genomskinlig): JC. Skärp: Vero Moda. Skor: Åhlens.

Kändes lite awkward att ställa självutlösaren vi gungan och allt, hahah. Tur att ingen gick förbi. Jag skulle seriöst tagit kameran och sprungit iväg och gömt mig då. Haha ^^ Därför bilderna är lite halv-fina så där.

Skolavslutningen gick väldigt snabbt faktiskt. Så skönt att äntligen ha lov. Kan förresten meddela att jag har ätit tre stycken Päronsplitt idag också. Gott :D

Vad fan är det som händer?


Det är något allvarligt fel på mig, seriöst. Jag är fan helt sjuk. Och nej, jag menar inte att jag är knäpp. Vilket jag iofs också är. Men asså jag skakar. Mina händer skakar som fan. Vet inte vad det är som händer? Svårt att skriva också.

Ska därför inte skriva så mycket mer. Hemma från skolan nu, ska tbx 17.10 för att ha skolavslutning. Hörs senare.

Fucking shit.

Random bild från arkivet.

Känns inte som om jag har skola imorrn, men gissa vad. Det har jag. Fan. Jag orkar verkligen inte. Först ska jag dit och städa lite i olika klassrum, sen städa skåpet och sen, efter lunch, ska vi ha något jävla solstols-party. YIPPIE -.- Seriöst, dör typ hellre. Alla på hela skolan kommer fan skratta åt oss. Och om det regnar ska vi sitta i korridorerna! WTF liksom. Sen mår jag dåligt också, är typ sjuk. Men jag måste ju gå sista dagen, pallar inte vara hemma. Man missar så sjukt mycket då. Har dessutom varit "sjuk" i flera veckor. Förkyld typ.

På kvällen drar alla tillbaka till skolan, sitter i aulan och har tråkigt och sen lite till tråkigt, fast i klassrummet. Efter det har vi ÄNTLIGEN sommarlov.

16:19


Det skulle tydligen regna idag, men solen skiner ute. Dock lite mindre än igår och i förrgår men ändå jätteskönt, det gör ingenting att det blåser. Dessutom ska det inte regna imorrn heller (?), vilket dem sa förut.

Gick upp vid tio idag, för jag var så duktig och ställde klockan. Hahah, var as trött när jag gick upp ^^ Sen vid tolv kom farmor, faster och kusin på lunch. De åkte för ett tag sen. Jag och kusinen satt med benen i vattnet och pratade, var jätte skönt och trevligt :)

Sunshine


Sjukt varmt idag också, ska nog ge mig ut och sola snart. Måste sola ryggen. Men först ska jag äta, är helt död typ. Var iväg och shoppade lite tidigare idag. Trevligt, trevligt som jag brukar säga ^^ Men jobbigt.

Sen är jag jätte hes också, tidigare idag kunde jag bara viska. Det gick liksom inte att prata högre. Läskigt.

Summer feelings.

Don't worry, jag dissar er inte. Vädret är bara så sjuuukt underbart! Runt 30 i skuggan typ? Var ute och solade + badade i ungefär 3 och en halvtimme. Så nu är jag röd och brun. Trevligt, trevligt. Trött på att vara as blek.

Bild ifrån nyårsafton, fy vad tiden går snabbt. 2010 känns as gammalt.

You make me wanna die.

Även om den här bilden är sjukt skum så kan jag inte sluta tycka om den ...

Jag har alltså inte bara börjat blogga igen, utan bloggar också på morgonen?! Fast det är iofs bara för att vi börjar 10.00 idag och jag redan är uppe ^^ Känns ju förresten inte sådär jättekul att Karru hade skolavslutning igår, Lou idag och jag på måndag. WTF liksom. (WTF är mitt nya favoritord typ, blev sjukt frustrerad igår när det inte fanns på min T9) Vill ju också ha skolavslutning.

Sitter och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag. Eller ljuger jag nu? Skulle helst bara vilja sitta kvar i soffan hela dagen, är as trött. Men det är en rätt så kort dag idag, och sen är det helg! Ska iaf gå och kolla termometern snart , men jag väntar liiite till med det tror jag ;)

Sorry and happy. Weird.

Omg, I'm so sorry. Nu tänkte jag dra igång igen, tror jag. Har ändå inte hänt så mycket, var dock iväg på naturskola igår. Gah. Har myggbett lite här och var som jag inte tyckte kliade alls, men nu kliar det faktiskt liite. Blööh.

Idag efter skolan drog jag snabbt hem innan jag gick tbx till busshållsplatsen vid skolan. På bussen mötte jag upp Lou som satt och vinkade där bak ^^ Var rädd att jag inte skulle hitta henne. Vi drog och shoppade, eller ja. Vi shoppade inte så mycket. Hon köpte lite vatten och jag köpte en plångbok, men det var jättekul ^^

Plångboken är jag verkligen jättenöjd över, trodde inte ens att den fanns i Sverige. Ni ser bilden här nere? Den är från weheartit, såg den för någon månad sen och tyckte den var jättesnygg! Gissa vad jag hittade idag?

Bild från weheartit.com
Typ värdlens sämsta bilder. Men gah, I'm so happy :D
119 kr på Accessorize ^^

RSS 2.0