Hemma ikväll.


Kalla mig tråkig, men jag stannar hemma ikväll. Jag sätter nämligen hemmagjord pizza, jordgubbar, snacks, cola, teven, datorn och såklart mobilen framför en kall utekväll framför en majbrasa. Dessutom tycker jag att det är otroligt tråkigt - Och kallt för den delen. Slänger in en bild från Mallorca istället, SOMMAR!

Funderar på att sitta uppe till klockan typ 04.00 idag. Eller imorrn blir det ju. Varför? För att jag kan, så enkelt är det. Kunde inte riktigt det igår eftersom jag skulle upp rätt så tidigt idag, men jag stannade uppe till 02.00 iaf, men det brukar jag på helgerna. Jätte intressant, eller hur? ^^

Zebra

Jag har äntligen hittat en bikini! 99:- per del på Åhlens. Kände mig lite desperat eftersom vi ska simma med skolan på måndag. Men jag är riktigt nöjd faktiskt, den sitter verkligen jättebra på. Jag som har så himla svårt för att hitta bikinis. Så nu ska jag alltså förvandlas till en zebra, trevligt trevligt :)

Heaven ?

Hahah, jag vet inte vad som hände med bilderna? Dem blev alldeles vita i jämförelse med dem här :O

Dagens outfit

Mintgrönt linne: Cubus. Mintgrön topp: Gina Tricot. Skärp: Vero Moda (Tror jag)
Det blåser som sagt otroligt mycket ute idag. Det fick alltså bli inne bilder :)

Det blåser ...

Det blir inga dagens outfit bilder ute idag, det blåser för mycket och är as kallt. Alldeles för kallt för att stå med t-shirt, får bli inne bilder idag istället :)

DÖD GETING!


Titta vad jag hittade på golvet när jag kom hem, en död geting! Jag är livrädd för getingar, dem är jätteläskiga ju :O Jag vågade iaf inte flytta på den så jag la dit en awesome lapp istället. Vad tycker ni, awesome? ^^

Bikini tankar.

Behöver verkligen hitta en bikini. Imorgon kväll blir det teven och sen kolla massor av bikinis online ^^ Fredag for the win!

Dagens outfit

Cardigan (Mintgrön): Cubus. Jeans: Bikbok. Linne med tryck (Gjorde om det här): Cubus. Vanligt linne: H&M.
Synd att cardigan blev ljusblå i kameran. Men jag tycker jag är liiite bättre på outfit bilder nu iaf? :)

Dumma gympa.

Längtar inte tills imorgon, alls. Vi ska ha utegympa. Gympa förstör liksom en hel dag och sen ska man vara ute också? Haha ^^
Bjuder på tre snabba sommarbilder på mat, dels för att jag snubblade över en
gammal mapp full med bilder igår och dels för att jag verkligen vill ha sommar - NU!

I want summer.

En lång dag idag, tre korta kvar. Sen valborg och Maj! Nu kör vi!
(Bild ifrån förra sommaren, Mallorca) Förresten vet någon vart man kan hitta ett par liknande skor? Tror jag hittade dem förr förra året på Åhlens. Det är alltså ett par flippflopps.

Glam Sunglasses, BikBok 79:-

Köpte dem här solglasögonen från BikBok under lovet. Älskar dem ^^ Du hittar dem här och här.

Just nu ...

Just nu är jag lite småkär i de här skorna. Undrar hur dem ser ut IRL.. Jag har letat efter ett par skor i liknande modell. Dem här kostar 249:- och är från Deichmann. Ni hittar dem här.

Bikini, H&M


Sett att det har skrivits lite om den här bikinin i bloggvärlden och jag förstår varför. Ska försöka springa in på H&M imorrn och prova den, riktigt cool är den. Dock vet jag inte vilken färg jag skulle prova den i. Jag är för blek för vit, så svart eller lila (Det står dock mörk vinröd på H&M's hemsida) får det bli som jag provar isåfall.

Överdelarna kostar 129:- styck och underdelarna 99:- styck. Ni hittar båda här, och sen vidare till sida två.

Mustasch vs Mustasch


På senaste tiden har jag börjat gilla mustascher väldigt mycket. Missförstå mig rätt; jag gillar mustascher på smycken, kläder och andra söta saker. Som ringarna här uppe på bilden t.ex. Jag hittade först ringen för 59:- men sen tipsade den här tjejen mig om ringen för 65:- som jag tycker är mycket finare, och även större än den andra ringen.

Ni hittar ringen för 59:- här och den för 65:- här. Där kan ni också läsa mer om dem ^^ Jag funderar faktiskt på att köpa den lite dyrare ringen. Vad tycker ni, hiss eller diss?

Goodiebag

Handkräm, Någonslags "efter rakning" grej för män, Dagkräm, Mascara, Nagellack, Läppenna och ögonskugga.

Lovade ju att skriva mer om nagellacket. Jag fick det faktiskt i en liten "goodiebag" igår. Köpte man produkter från No7 för (om jag kommer ihåg rätt) 200 kr på Boots apotek på PUB så fick man allt på bilden + en söt liten låda som allt låg i.

Jag älskar nagellacket, jätte gulligt och fint. Det heter Pink Grapefruit men det är lite rosa, rött. Det beror på vilket ljus man ser det i. Men jag gillar det, och det är jätte fint till svart :)

Dagens outfit

Linne: Devided H&M. Kjol: JC. Nagellack: No7 Pink Grapefruit.

Jag lovar att jag ska bli bättre på att ta dagens outfit. Känner att jag failade lite idag. Om ni inte redan visste det så finns det nästan ingenstans att ställa kameran utomhus, jag använder självutlösare.

Nu måste jag iaf skyna iväg till köket och hjälpa till, vi ska få gäster. Lägger upp bättre bild på nagellacket senare, får se om jag hinner idag. Så småning om kommer det upp bilder på det jag shoppade igår också. Vi hörs.

Skor 199kr, H&M


 

Provade dem här skorna idag. Dem satt tyvärr inte bra på, jag som har sutti och spanat på dem på H&M's hemsida. (Jag tycker dessutom att dem är mycket snyggare i verkligheten) Vad tycker ni, är dem snygga?


22 april.

Kommer vara borta resten av dagen, hörs ikväll.

T-Shirt till Linne.

(Ursäkta för de dåliga bilderna)
Dagen har i stort sätt spenderats åt att göra om min t-shirt till ett linne. Jag har klippt i mina tröjor förut men aldrig gjort om dem från t-shirt till linne. Så jag tog lite längre tid på mig än jag brukar. Här är mina tips om du vill göra något liknande:
  • Stressa inte, det misstaget har jag gjort. Det går oftast att fixa men ibland klipper man för mycket och då blir det svårt att få till det bra.
  • Rita upp hur du vill klippa med en färgpenna (Ljusa färger på mörkt tyg, halvmörka på ljust). Det är inte lika viktigt att märka ut hur du vill klippa om du bara ska klippa t.ex. runt halsen.
  • Släng inte plagget ifall du inte blir nöjd, lägg det i garderoben. Du kommer kanske på ett sätt att använda det sen :)

Tee från dELiAs

Vad tycker ni, hiss eller diss? Jag tycker absolut hiss! Gud vad snyggt till jeans eller jeans shorts. Ni hittar den här.


Kontakta mig?

Har du en fråga som du bara måste få svar på? Eller är det kanske något annat du vill säga till mig? Tveka inte att skicka iväg ett mail till [email protected] Vill du inte maila kan du alltid kommentera :)

RSS 2.0